Start Kurser Gitarrackord Gitarrlåtar Verktyg Annat

Stöd gitarrkurser.net


För er med Facebook, Twitter eller Google+ - klicka på knapparna!

Dessa knapparna kan ni klicka på för att hjälpa folk att hitta till min sida. Det hjälper inte enbart dina vänner att hitta hit, utan även andra som du kanske inte känner - gör en främling lycklig=).

Dessa knapparna finns även uppe till vänster på sidan. Använd Google+ för en specifik sida som du vill rekommendera för dina vänner.

 


Länka till Gitarrkurser.net

Lägg upp en länk till gitarrkurser.net på din hemsida, eller be din vän som ahr en blogg/hemsida att lägga upp en länk! Jag gör gärna länkbyten.

Om du vill lägga upp banners eller länkar så finns det några här.


Gör en donation

Om du vill visa din tacksamhet till mig så gör gärna en donation. Tänk själv vad mycket pengar det kostar att gå hos gitarrlärare - upp emot 200-300 kr per timme! Här får du allting gratis, och dessutom håller mina lektioner hög kvalité (det ligger mycket jobb bakom).

För att sätta allt i perspektiv - du skulle få lägga ut minst 3000 kr för att få tag i all kunskap som finns här på sidan genom att gå hos en lärare.

Så - om du inte är en fattiglapp - visa din tacksamhet och donera t ex en hundring. =)

fgn

Om du inte har PayPal går det finfint att göra en vanlig banköverföring till kontot . Skicka ett mejl till marcus@gitarrkurser.net så ger jag dig uppgifterna, samt ett enormt tack.

Handla genom min sida på CDON.com

CDON.com kan du köpa all möjlig musik och gitarrböcker, till billiga och bra priser! Om du bestämt dig för att köpa någonting där - kom tillbaka till denna sida och klicka på länken innan du beställer så gör du en indirekt donation till min sida utan att det kostar dig något extra!

CDON.com är ett högst pålitligt företag vad gäller hantering av känslig information på internet vid online-handel. Du kan handla säkert hos dem, annars hade jag inte tipsat om dem!

Uppmärksamma er musiklärare

Berätta för din musiklärare (alltså i grundskolan) om min sida. Han/Hon kommer säkert att uppskatta den, då många elever alltid vill lära sig spela några ackord på ditarr under t ex gymnasiet. Han/hon kan sedan i sin tur tipsa till sina nya elever. Har haft en del musiklärare som skrivit till mig och uppskattat min sida oerhört.

Annars kan du alltid fråga din klassföreståndare om en länk till min sida kan läggas upp på er skolas hemsida, om den har en sådan =).

För er som är medlem i ett online community eller forum

Tipsa folk om min sida antingen på er presentaion eller i lämpliga trådar ( t ex musik-relaterade, osv). Du kan ju även skicka meddelande till dina kompisar om min sida i ditt community/forum.


Berätta för folk du känner

Ni kan hjälpa mig ytterligare genom att sprida min sida. Ni kan tipsa vänner eller familj om kursen (om de är gitarrintresserade).

 

Lägg upp posters / affischer

För er som är extra ambitiösa och tacksamma har jag gjort en poster som ni kan skriva ut och sätta upp i t ex en musikaffär, mataffär, ungdomscentrum osv. Tänk på att ni då inte enbart gör mig en tjänst, utan även de som inte har råd att betala för gitarrundervisning!

Ladda ner postern genom att klicka här (högerklicka och välj "spara mål som")

Här är ett word-dokument med lite mindre bilder som ni kan skriva ut! Klicka här

 

Tack!

Ett stort tack till alla er som har lagt upp en länk till min sida någonstans, eller lagt upp en poster. NI har inte bara gjort mig lycklig, utan säkerligen andra också=)

 

Rock on

 

Marcus